Zenekari hírek

30 dec

Visszatekintés 2013-ra

  • 2013.12.30.

Kedves Forradalmárok! Bár még az év utolsó napján Hódmezővásárhelyen egy szilveszteri utcabál keretein belül még találkozunk, most szeretnénk köszönetet mondani Nektek az egész 2013-as évért. Nagyszerű hónapokon vagyunk túl, tele remek koncertekkel, fantasztikus hangulatokkal.

2013
Összesen 68 helyszínen fordult meg országszerte a zenekar 2013-ban

Időrendben: az évet egy klubturnéval nyitottuk, amelyen FankaDelivel jártuk az országot. Ezt az időszakot egy Barba Negrás koncerttel zártuk le, majd következhetett egy felejthetetlen nyári fesztivál sorozat. A borongósabb őszi-téli hetek alatt a barátainkkal, a Road zenekarral közösen koncerteztünk. Az évet végül a szokásos karácsonyi nagykoncerttel zártuk le a Barba Negrában, majd rá egy napra a Tankcsapda vendégei lehettünk a debreceni Főnix csarnokban. Az év alatt összesen 68 helyszínen fordultunk meg, ráadásul jópár olyan alkalom volt, amikor először léphettünk fel egy-egy városban, vagy fesztivál alkalmából.

Az idén jelent meg a zenekar első 10 évét bemutató könyv
Az idén jelent meg a zenekar első 10 évét bemutató könyv

Az év folyamán ünnepelte a zenekar a 10. születésnapját, a Budapest Parkban, augusztus 17-én. A koncertről DVD felvétel is készült, amely a Rockinform mellékleteként karácsonykor jelent meg. Szintén a születésnapi koncert napján debütált a Kowalsky meg a Vega első 10 évét összefoglaló könyv, a Csak egy ág, amit Kowa Csapó Tamással közösen írt.

A koncerteken kívül is zajlott az élet a zenekar körül. Ebben az évben rögzítettük az új nagylemezünk számait, amelyek közül három videóklipes formában meg is jelent.

Zárásképpen 2013 legjobb képeivel zárnánk ezt a bejegyzést. Köszönet a családnak, a barátoknak és végül, de nem utolsósorban Neked a szeretetért, a segítségért és támogatásért. Jövőre találkozunk!

Utóirat: március 14-én a Barba Negrán kívül ne tervezzetek más programot! 🙂

[nggallery id=3]