Zenekari hírek

25 aug

Szavazz a zenekarra az MTV EMA-n!

  • 2017.08.25.

Kedves Forradalmárok! Ezúton szeretnénk barátsággal megkérni benneteket, hogy az alábbi linken a szavazatotokkal támogassátok a Forradalmi Egyletet az MTV Europe Music Awards-on!

Mint az az MTV weboldalán kiderül:

Az 5 legtöbb szavazatot kapott előadó bekerül a MTV Europe Music Awards nemzetközi szavazás magyar jelöltjei közé, és részt vehet legrangosabb európai zenei díjért folyó küzdelemben. Így eséllyel indulhat a november 12-én megrendezésre kerülő MTV EMA 2017 díjátadó gálán a Best Hungarian Act illetve a Best European Act címért.

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi 20 előadó közül a kedvencedet és egy kattintással leadod rá a szavazatod. Ha a szavazás után regisztrálsz, akkor eséllyel indulsz a fantasztikus nyereményekért, amiket a szavazók között sorsolunk ki. Ha nem szeretnél regisztrálni, akkor is számit a szavazatod, csak nem veszel részt a sorsoláson.

Ne feledd, hogy ebben a körben csak egyszer szavazhatsz a kedvenc jelöltedre! Azután szeptember 12-étől majd újra szavazhatsz arra, hogy az 5 végső jelölt közül ki legyen a díjazott. A részleteket itt találod.

Szavazni az alábbi weboldalon lehet, a zenekar képére kattintva!

SZAVAZOK!

u.i. És ha nem túl nagy kérés, e poszt Facebook-megosztásával szintén növeled az esélyeinket! 🙂

Ha szavaztok, azt megköszönjük!
Ha ránk szavaztok azt nagyon megköszönjük!
Ha meg is osztjátok, azt meg nagyon nagyon megköszönjük!!!!

http://szavazas.mtv.co.hu/

Közzétette: Kowalsky meg a Vega – 2017. augusztus 25.

Köszönjük a támogatásodat!