Zenekari hírek

09 nov

Programmódosítás – tervek 2022-re

Budapest Park, 2019.08.30. (Fotók: Barta Imre)
  • 2021.11.09.

Drága Barátaink!

Mint tudjátok, sajnos a nyári/kora őszi időszakot követően ismét berobbant a járvány újabb hulláma, amit a zenekar sem “úszott meg”, néhányan elkaptuk a vírust. Emiatt kényszerűségből le kellett mondanunk a november 12-ei pécsi, és 13-ai miskolci koncertünket. Bízunk abban, hogy hamarosan mindenki jobban lesz, és újra találkozhatunk majd. Nem győzzük emiatt hangsúlyozni, hogy mindig kövessétek figyelemmel a zenekar Facebook-oldalát is, hogy azonnal értesüljetek az utolsó perces változásokról is. (A koncertelmaradásokat nagyon sajnáljuk, igyekszünk mindegyiket a lehető leghamarabb – jövő tavasszal – pótolni, a már megváltotott jegyek érvényesek maradnak, de lesz lehetőség visszaváltásra is. Ezügyben is – kérünk titeket – tájékozódjatok a Facebookon!)

De hogy legyenek jó híreink is: a csapat egészséges fele a napokban Debrecenben járt az MMP stúdióban, hogy dolgozzon az új dalon. Novemberben mindenképpen le szeretnénk forgatni a videóklipet, amelyben nektek is lesz lehetőségetek szerepelni. Hamarosan tehát újabb infókkal jövünk ezügyben is!

Továbbá: 2022-ben lesz a Kowalsky meg a Vega 20 éves, ennek apropóján pedig egy különleges születésnapi évvel készülünk. A jövő év elején – mint a régi, szép időkben – visszatérünk a klubokba, majd a nyári fesztiválszezont követően, az ősszel sportcsarnokokban ünnepeljünk. Az i-re a pontot pedig 2023-ban tesszük fel, hiszen visszatérünk a Budapest Arénába is. A születésnapi év nemcsak a helyszínek miatt lehet majd különleges, hanem azért is, mert visszatér pár régi Kowalsky meg a Vega-dal is a repertoárba, mint például a Szabad rég, a Fekete lepke, a Darsan vagy a Pimasz grimasz…

Addig is mindenki vigyázzon magára, jó egészséget kívánunk mindannyiótoknak!