Zenekari hírek

15 okt

Őszi-téli koncertek meghirdetve

  • 2015.10.15.

Kedves “Forradalmárok!” A mai bejegyzésben több jó hírt is szeretnénk tudatni Veletek. Az első és legboldogabb, hogy ma 0:45-kor megszületett Szofi, a “Kowa-család” legifjabb tagja. Ezúton is sok boldogságot és egészséget kívánunk az egész családnak!

Ami pedig a zenekart illeti: meghirdetésre kerültek az idei év utolsó Forradalmai, így novemberben és decemberben olyan helyekre látogatunk el (többek között), mint Zalaegerszeg, Mohács, Kolozsvár, Debrecen, Miskolc, Győr vagy Sopron. Külön felhívnánk a figyelmeteket, hogy vészesen fogy az idő és fogynak a jegyek a november végi budapesti duplakoncertünkre, amely a Barba Negrában lesz. Az eseményről minden fontos részletet megtalálhattok erre a linkre kattintva.

osztel

Végezetül pedig: az elkövetkezendő hetekben újra a debreceni MMP Stúdióba vonulunk, hogy rögzítsünk néhány dalt a jövő év tavaszán megjelenő Varázsszavak nagylemezre. A lemez megjelenése előtt még egy klippremiert tervezünk a “Játszd újra” című dalunkhoz, amely számról hoztunk egy apró részletet is.

jatszdujra

A klippremier időpontjáról később tájékoztatunk Benneteket, addig is vigyázzatok Magatokra, s reméljük, sok helyen találkozunk az év utolsó heteiben is.