Aréna

05 aug

Közlemény az őszi tervekről

Miskolc, 2019.09.06. (Fotók: Nyitrai Jancsi)
  • 2020.08.05.

Drága Barátaink!

Mint azt bizonyára tudjátok, a kormány július végi intézkedési értelmében helyben maradtak a már érvényes szabályozások a gyülekezéssel kapcsolatban, ami sajnos a koncerteket is érinti: így a továbbra sem tarthatók 500 főnél nagyobb létszámú “csoportosulások”, legalábbis a már jól ismert körülmények között.

Bizonyos körülmények viszont lehetővé teszik az 500 főnél nagyobb tömegű koncertek megszervezését is, például stadionokban, ahol a nézők ültetését pontosan koordinálható. Emiatt tehát jó hír, hogy Debrecenben így találkozhatunk: méghozzá augusztus 21-én, a Nagyerdei stadionban.

Figyeljük a törvények adta lehetőségeinket, és ennek megfelelően fogjuk megtervezni az őszi, téli és jövő év eleji programainkat. Kérjük, ezügyben legyetek türelmesek, őszintén reméljük, hogy a közeljövőben pozitív hírekkel fogunk tudni szolgálni.

Addig is a színpadon “túl” komoly muinkában vagyunk. Fogadjátok először is sok szeretettel a legújabb videóklipünket, ami a “Tombold ki”, vadonatúj dalunkhoz jött ki:

Ezen kívül pedig természetesen dolgozunk az új, tripla nagylemezünk véglegesítésén, amely reményeink szerint idén októberben debütál majd.

Addig is jó egészséget, kitartást kívánunk, és bízunk a mihamarabbi találkozásban!