Zenekari hírek

16 aug

Kowa és Soci a Mokkában

  • 2013.08.16.

Örömmel tudatjuk, hogy ma reggel zajlottak a főpróbák a szombati nagykoncerttel kapcsolatosan! A 10 éves jubileumi nagykoncert kapcsán pedig Kowa és Soci a TV2 stúdiójában járt, ahol a Mokka vendégei voltak. Az adást ide kattintva tudjátok visszanézni. Hajtás után pedig megcsodálhatjátok Jimmy új basszusgitárját is.

"A Kowalsky meg a Vegából ismert Jimmy már régóta cégünk Schecter endorsere. A mai nap megjött az új hangszere, amely a Budapest Parkban debütál." - hangszerarzenal.hu Facebook-oldal
“A Kowalsky meg a Vegából ismert Jimmy már régóta cégünk Schecter endorsere. A mai nap megjött az új hangszere, amely a Budapest Parkban debütál.” – hangszerarzenal.hu Facebook-oldal

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy már csak ma éjfélig lehet kedvezményes áron előrendelni a könyvből, a koncerten már a rendes áron tudjátok megvenni a “Csak egy ág” című kiadványunkat! Az előrendelést továbbra is a kiadó weboldalán lehet megtenni.

A koncertre visszatérve: ma 17 órától már csak a Parkban lehet majd jegyeket vásárolni, részletekért keressétek a Budapest Park hivatalos weboldalát, illetve a koncert Facebook-eseményét.

Holnap találkozunk! 🙂