Legfrissebb hírek

19 feb

Indul a 2020-as turné + fontos közlemény

  • 2020.02.19.

Drága Barátaink!

Még mielőtt bármit is írnánk, ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni a múlt szombati Arénás nagykoncertünk élményt: mindenkinek, aki jelen volt – akár személyesen, akár az interneten nézett és hallgatott bennünket, továbbá: az Aréna munkatársainak, Szabó Andriséknak, és a Broadway-nek, Szatyiéknak, Gricz Józsinak és a G-Soundnak, a sok kiváló technikusnak (hang, fény, VISUAL, road munkálatok), biztonságért felelős barátainknak (Kálló Security, Valton Sec.) szervezőinknek, a Music Channel csapatának, minden munkatársunknak, Feltóti Lacinak, Csapó Tominak, Őri Ferinek, fotósainknak, operatőreinknek, csapattagjainknak, barátainknak, kiemelten kiváló zenészvendégeinknek: Jamie Winchesternek, Kőházy FankaDeli Ferinek, Fodor Rékának, Szakáll Tominak, és mindenkinek aki segítette szakmai munkájával és felbecsülhetetlen energiáival a tegnap esti csoda létrejöttét (mindenkit lehetetlen így hirtelen felsorolni névszerint, de rendkívül hálásak vagyunk mindannyiuknak!!!! Hamarosan felkerülnek a koncertképek a weboldalra is galéria formátumban.

Ezzel tehát el is indult az új turnénk, ami máris egy fontos változással indul: a Kowalsky meg a Vega zenekar hosszas egyeztetés után úgy döntött, a koronavírus teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem nem vállal repülő-, és hajóutakat, így tehát a márciusra tervezett londoni és dublini koncerteket is le kell mondanunk. Az eddig megvásárolt jegyek természetesen visszaválthatók, az érintettek ezügyben keressék a koncert promótereit.

A turnénk így február 29-i dunaszerdahelyi koncertünkkel startol majd, aztán pedig így alakul a lista (természetesen folyamatos feltöltés alatt vannak a dátumok):

Kowalsky meg a Vega

Dátum Város Esemény
Turné: 2021. Kowalsky meg a Vega turné
2021. augusztus 07., szombat Keszthely Viviera Beach
Jegy vásárlása További információ
2021. augusztus 08., vasárnap Sárvár Vármeeting
Jegy vásárlása További információ
2021. augusztus 20., péntek Sátoraljaújhely Fesztiváli Hangulatok 2021
2021. augusztus 21., szombat Szatmárnémeti Partiumi Magyar Napok
További információ
2021. augusztus 22., vasárnap Balatonboglár Boglári Szüreti Fesztivál
2021. augusztus 26., csütörtök Szeged SZIN
Borsodi Nagyszínpad
2021. augusztus 27., péntek Fülek Várlak Fesztivál
További információ
2021. augusztus 28., szombat Eger Bolyki völgy
Jegy vásárlása További információ
2021. szeptember 03., péntek Budapest Barba Negra
Jegy vásárlása További információ

Továbbá: a Tágas vizeken és a FankaDelivel közös Veletek című dalaink után már dolgozunk a folytatáson, ami a “Nem számít semmi más” címet viseli. Már folynak a demófelvételek, úgyhogy premier hamarosan.

Addig is ajánljuk figyelmetekbe az Esszencia c. könyvünket, amely Kowa 30 év munkásságának Esszenciáját tartalmazza több mint 350 oldalon, több mint 100 színes képpel, fotóval illusztrálva 100 verset és dalszöveget. Kapható a zenekar webshopjában. Jó olvasást kívánunk!