2015 Koncert-DVD

A zenekar 2015-ös Barba Negra Trackes nagykoncertjéről készült DVD-felvétel. A kiadvány még elérhető a zenekar webshopjában, a készlet erejéig!

A számlista: 1. Intro, 2. Hotel eufória, 3. Még nem éden, 4. Ki van ez találva! 5. Hullajózan, 6. Sírig tart, 8. Amilyen hülye vagy, 9. Ez a mi mesénk, 10. Varázsszavak, 11. Otthon édes otthon, 12. Hogy vagy? 13. Új templom épül, 14. Egy világon át, 15. Jövünk, mint a hunok.

Extra: Interjúk

A zenekar köszöni a közreműködést és a segítséget: Őri Ferinek, Csapó Tominak, Szűcs Mihálynak, Kendesi Csillának, Pócsi Istvánnak, Király Anitának, a Kowalsky meg a Vega stábjának és minden Szív Forradalmárnak!

Kowalsky meg a Vega Crew: Csapó Tamás (tour manager), Fodor István (hangmérnök), Kovács Gergő (fénytechnikus), Németh Gábor (látvány), Béres “Bástya” Tomi (dobtechnikus), Barta “Kutya” Viktor (basszusgitár-technikus), Molnár “The Dragon” Gergely (gitártechnikus), Bokor “Brezsnyev” Zsolt (pirotechnika), Szegedi Richárd (merchandising), Kálló László (security), Papp György (sofőr).

Hangfelvétel: Kispite
Hangkeverés: Czifra “Mosquito” Sándor, Szeg Pisti — MMP Stúdió
Koncertfotó: Perge Péter
Borító: Rózsa Péter

Következő koncertek

Jelenleg nincs koncert kiírva

Szavazás

Melyik a kedvenc dalod az Árnyék és Fény nagylemezről (max. 3 válasz)

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Applikáció

Töltsd le a zenekar hivatalos applikációját!


Ajándéktárgyak

Megrendelhető a zenekar weboldalán!

Keressétek a shop Facebook-oldalát is!

“Csak egy ág”